Letar du efter en bra VPN-server?

Vi här på CactusVPN har fått dig täckt – vi erbjuder en high-end VPN-tjänst som erbjuder dig tillgång till 28 + höghastighetsservrar från hela världen som har obegränsad bandbredd och dubbelt som proxyservrar också. Plus, 8 av våra servrar erbjuder P2P support också.

Dessutom är våra jämförande test: 4 vpn-tjänster för att surfa anonymtutrustade med 6 VPN-protokoll (inklusive det mycket säkra OpenVPN-protokollet) och AES-kryptering. Dessutom använder våra servrar även delad IP-teknik, vilket säkerställer att dina onlineaktiviteter inte kan länkas till dig eller din enhet.

Förutom allt detta har vår tjänst andra extrafunktioner, till exempel en Killswitch, plattformskompatibla kompatibla appar, upp till 5 samtidiga anslutningar samtidigt och en Smart DNS-tjänst som kan hjälpa dig att låsa upp 300 + globala webbplatser (inklusive Netflix US).
CactusVPN app
Känner du dig osäker?

Inga problem – vi förstår. Det är därför vi faktiskt uppmuntrar dig att ge vår gratis 24-timmars testversion ett försök först, för att se om CactusVPN kan uppfylla alla dina behov.

Och det är inte det enda skyddsnät vi erbjuder. Faktum är att när du prenumererar på vår tjänst, kommer du fortfarande att omfattas av vår 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti.