Min första och sista sexdocka


Jag kommer i denna artikel berätta om min första och sista sexdocka jag köpt, och du kommer få veta varför det blir så. Till att börja med så kanske jag måste förklara mig vad en sex doll (sexdocka) är för något, då jag antar att inte alla vet det ännu.

Det är helt enkelt en docka som du kan ha sex med, och inte en leksak. Även om en del kalla detta för en sexleksak, så tycker jag det är bättre att kalla dem för hjälpmedel vid onani. De är oftast gjorda i TPE som är en form av latex, och används för att få fram en känsla i sexdockan som påminner om en människas hud.

Att dessa liknar oss människor så mycket har också ett pris, och det priset är ganska saftigt måste jag säga. En helt vanlig sex doll kan kosta så mycket som 90 tusen kronor här i Sverige. Och det är ganska mycket pengar för en leksak.